زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

زیتون

والتین و الزیتون(تقدیم به حبیبه ویاسمن)

پیغمبر: سرآمد ترین دارو ،نخوردن (خوراکی آتش دیده وپخته ) است الحمیه راس کل دواء


برای پیشگیری از سرطان هرماه یک هفته از پخته خواری پرهیز کنیم بجای گوشت ومرغ وماهی وکنسرو وکمپوت وسوسیس وکالباس و ماکارونی و آش و حریره و فرنی و تنقلات بقالی مثل شکلات وبیسکوبیت و کیک وکلوچه وشیرینی قنادی وقند وشکر ونمک یددار و ...که درحرارت بالا پخته شده اند عسل وشربت عسل بخوریم انجیر و آب انجیر و برگه قیصی و خرما و توت خشک و مغزها را بخوریم سبزیجات ومیوه بخوریم وکلم بخوریم و ریشه ها را

---------------------

رئیس انجمن کلینیکال آنکولوژی، سرطانها را سومین عامل مرگ‌ و میر در ایران دانست و گفت: در سالهای گذشته به خاطر تحریمهای دارویی و تجهیزات پزشکی، با مشکلاتی مواجه بودیم که در حال حاضر وضعیت بهتر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا قوام نصیری در نشست خبری نهمین کنگره سالانه کلینیکال آنکولوژی که قرار است از ۱۶ تا ۱۸ مهر ماه جاری در محل کتابخانه ملی ایران برگزار شود، اظهارداشت:

گروه هدف این کنگره گوارش، آنکولوژی، پاتالوژی، جراحی‌ها، ارولوژی، رادیوتراپی انکولوژی و هماتولوژی انکولوژی اطفال است.

وی افزود:

هدف از برگزاری این کنگره بالا بردن سطح علمی جامعه در حوزه سرطان است؛

این کنگره سه روزه از ۱۶ تا ۱۸ مهر سال جاری در کتابخانه ملی ایران برگزار می‌شود و در آن از اتریش، فرانسه و آلمان سخنرانانی شرکت خواهند کرد.

رئیس انجمن کلینیکال آنکولوژی ادامه داد: امتیاز بازآموزی کنگره برای تمام شرکت‌‌کنندگان مشترک و حدود ۱۲٫۵ امتیاز است.

وی گفت: تا ۱۵ شهریور ماه امسال حدود ۸۰ مقاله دریافت شد و تا ۳۰ شهریور نیز مهلت ارسال مقالات تمدید شده است.

رئیس انجمن کلینیکال آنکولوژی با بیان اینکه سرطان سومین عامل مرگ‌ و میر در ایران است، اظهار داشت: امروز در کشورهای پیشرفته ۴۰ درصد سرطانها قابل درمان هستند؛ در سالهای گذشته به خاطر تحریمها در زمینه تجهیزات و ورود دارو مشکل داشتیم که در حال حاضر وضعیت بهتر شده است.

وی با بیان اینکه طبق آمار در سال ۸۸، ۸۰ هزار نفر مبتلا به سرطان بوده‌اند، گفت: مرگ و میر ناشی از سرطان سالانه ۳۵ هزار نفر است.

رئیس انجمن کلینیکال انکولوژی ادامه داد: در ایران آقایان بیشتر به سرطان پوست، معده و پروستات مبتلا می‌شوند و در کودکان نیز سرطان خون بیشتر از سایر سرطان‌هاست.

وی افزود:

علت سرطان خون در کودکان به سرب بنزین‌، ریزگرد، آلودگی هوا و امواج موبایل ارتباط دارد

همچنین در جهان شیوع تومورهای مغزی افزایش پیدا کرده است ضمن اینکه قرص‌های ضدبارداری نیز سرطان‌زاست.

قوام نصیری خاطرنشان کرد: در این کنگره مهمترین مسائلی که قرار است به آن پرداخته شود، شیوع سرطانها و چند تخصصی بودن آنهاست.

در ادامه این نشست خبری دکتر حسین فولازی عضو انجمن کلینیکال آنکولوژی، به مقوله نارضایتی بیماران از هزینه‌های درمانی و دارویی اشاره کرد و گفت: حجم زیادی از بیماران سرپایی هستند و بخشی نیز بیماران بستری، طرح تحول نظام سلامت شامل بیماران بستری است تا دو سال پیش سبد کالایی مشخصی داشتیم که داروهای آن مورد توجه انجمن علمی انکولوژی نبود اما در حال حاضر این وضعیت بسیار بهبود یافته است.

وی ادامه داد: آمار جهانی نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۲۰ سرطان کشنده‌ترین عامل مرگ و میر بشر خواهد بود اما می‌توان از ۶۰ درصد سرطانها پیشگیری کرد.

این متخصص کلینیکال انکولوژی گفت: هدف از برگزاری کنگره‌ها اولاً افزایش دانش همکاران است زیرا درمان سرطان مزمن، طولانی و چند گروهی است و ثانیاً وظیفه حاکمیت است که با بولتنی که در کنگره تهیه می‌شود و به آنها انتقال می‌یابد، تمهیدات لازم را بیندیشد؛ خوشبختانه در سیستم اجرایی کنونی شنوایی وجود دارد اما یک نکته می‌ماند و آن این است که بیمه‌ها باید پاسخگو باشند؛ وزارت بهداشت بیشتر ابزار نظارتی است و ممکن است بیمه‌ای تا دو میلیارد تومان هزینه کند و یک بیمه پایه هم فقط تا ۲۰ میلیون هزینه درمان را فرد بدهد.

وی در ادامه به موضوع غربالگری سرطانها در کشور اشاره کرد و افزود: ما می‌دانیم غربالگری موجب کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان می‌شود اما به طور مثال برای غربالگری سرطان پستان باید ۱۶۰۰ دستگاه ماموگرافی دیجیتال و ۹۰۰ رادیولوژیست آماده در این زمینه باشند که در شرایط کنونی شاید نتوانیم این کار را به طور کامل انجام دهیم.

با پرهیز از پخته خواریدرایام بیماری نیاز به تخت مراقبت های ویژه درهیچ بیمارستانی نیست


تعداد تخت‌های مراقبت‌های ویژه ۴ برابر کمتر از حد استاندارد است

رئیس انجمن مراقبت‌های ویژه ایران تعداد تخت‌های مراقبت‌های ویژه در کشور را ۴ برابر کمتر از حد استاندارد اعلام کرد.

علی امیر سوادکوهی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا با اشاره به اعتبار بخشی و استانداردسازی بخش‌های مراقبت‌های ویژه، اظهار داشت: چندین سال وقت صرف شد تا این استاندارد‌ها به صورت کتاب سلامت چاپ شوند.

رئیس انجمن مراقبت‌های ویژه ایران تصریح کرد: بیمارستان‌ها ملزم به اجرای این استاندارد‌ها هستند لذا اگر این استاندارد‌ها در بیمارستان‌ی رعایت نشود، معاونت درمان که یک شاخه آن مدیر کل اعتباربخشی و استانداردسازی است اعتبار لازم را به آن مرکز درمانی نمی‌دهد.

وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر چه میزان با کمبود تخت مراقبت‌های ویژه رو به رو هستیم، افزود: برآورد دقیقی از تعداد تخت‌های مراقبت‌های ویژه در دست نیست، اما به عنوان رئیس انجمن مراقبت‌های ویژه اعلام می‌کنم که در حال حاضر حدود چهار هزار و ۵۰۰ تخت وجود دارد که بر این اساس می‌توان گفت از استاندارد‌ها خیلی فاصله داریم.

سوادکوهی خاطرنشان کرد: نزدیک به ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تخت بیمارستانی داریم که ۱۰ درصد آنها باید تخت مراقبت‌های ویژه باشد که بر این اساس ۱۵ تا ۲۰ هزار تخت ویژه نیازمندیم اما در حال حاضر حدود ۵ هزار تخت ویژه داریم که در نتیجه اختلاف تا سطح استاندارد خیلی زیاد و نزدیک به ۴ برابر کمتر از حد استاندارد است.

سوادکوهی در پاسخ به این سوال که بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا چه حد استاندارد هستند، گفت: اگر بخواهیم واقع گرایانه در مورد این موضوع بحث کنیم و چنانچه استاندارد کامل مدنظر باشد، شاید بتوان گفت که تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد تخت‌ها از استاندارد کاملی برخودار هستند اما با اغماض و چشم پوشی از برخی موارد می‌توان گفت ۵۰ تا ۶۰ درصد تخت‌ها تقریبا در محدوده استاندارد هستند.

وی ابراز امیدواری کرد با اعتبار بخشی، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مجبور به رعایت این استاندارد‌ها شوند و ۴۰ درصد باقی مانده این تخت‌ها را نیز به شرایط استاندارد برسانند.

رفتارنامناسب کهن سالان ازجمله خودکشی انها ناشی از کمبود ویتامین ب بدن انها است علل اصلی خودکشی کمبود ب بدن است


سازمان بهداشت جهانی می گوید هر ۴۰ ثانیه یک نفر در دنیا خودکشی می کند.

خبرگزاری فرانسه از مقر این سازمان در ژنو می نویسد، این بدان معناست که میزان خودکشی بیش از شمار سالانه کشته های جنگ و بلایای طبیعی است.

بنابه گفته این سازمان بیشترین کسانی که دست به خودکشی می زنند ازمیان سالمندانند.

این اولین گزارشی است که سازمان بهداشت جهانی در مورد نرخ خودکشی در جهان ارائه کرده است. این سازمان در گزارش خود پوشش خبری مفصل رسانه ها در مورد خودکشی هنر پیشه ها را یک عامل تشدید کننده میل به خودکشی در میان افراد معرفی می کند.

ˈشکر ساکسناˈ رییس بخش بهداشت روانی سازمان بهداشت جهانی در این باره می گوید: خودکشی به مثابه یک معضل قابل توجه بهداشت عمومی است.

ساکسنا می گوید: هر ۴۰ ثانیه ما با یک خودکشی مواجهیم که خود رقم بزرگی است.

او می افزاید: خودکشی بیشتر از درگیری، جنگ و بلایای طبیعی جان انسان ها می گیرد.

به گفته این مسئول سازمان بهداشت جهانی، هر سال ۵/۱ میلیون مورد مرگ خشونت بار در دنیا اتفاق می افتد که از این تعداد ۸۰۰ هزار مورد، خودکشی است.

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، اروپای مرکزی و شرقی و همچنین آسیا در زمره مناطقی هستتند که نرخ بالایی از خودکشی را به خود اختصاص داده اند. علاوه بر این ۲۵ درصد خودکشی ها در کشورهای ثروتمند اتفاق می افتند.

در این گزارش آمده است که مردها تقریبا دو برابر بیشتر از زن ها احتمال دارد دست به خودکشی بزنند.

در مورد روش های خودکشی هم باید گفت که متداول ترین روش ها دار زدن، شلیک گلوله و به ویژه در مناطق روستایی استفاده از سموم دفع آفات است. سالمندان ۷۰ سال و بیشتر جهان از جمله بیشترین افرادی هستند که خودکشی می کنند. هرچند سازمان بهداشت جهانی می گوید در برخی کشورها این جوان ها هستند که بالاترین نرخ خودکشی را به خود اختصاص می دهند.

این سازمان می گوید: نکته قابل توجه این است که در دنیا خودکشی دومین عامل اصلی مرگ در میان افراد ۱۵ تا ۲۹ سال است15693

آیا استرس شغلی سبب کاهش ویتامین ب بدن است ! ایا هنرپیشگی شغل پراسترسی است ؟البته بدلیل دوری ازخانواده ویکسره غذای نامناسب رستورانی وفست فود خوردن قوز بالا قوز آن است پس اینگونه صنوف بیشتر دچار کمبود ب می شوند یعنی غذاهای استرس زا والکل زا سبب میشود ویتامین دربدن انها تولید نشود

شامپانزه هائی که بدنشان پر از ویروس ایچ آی وی بود هیچ نوع بیماری نداشتند

وقتی شامپانزه ها بیماری نداشتند این نشان میدهد امساک و پرهیز از پخته خواری وقاطی خواری وصبح پرهیز از لبنیات خواری سبب میشه ما هم مبتلا به بیماری ایدز نشویم

رشد خزنده ایدز جنسی در کشور

عضو کمیته کشوری ایدز ضمن تاکید بر لزوم توجه بیش از پیش به مقوله “آموزش” جهت پیشگیری از ابتلا به HIV/AIDS، نسبت به روند رو به رشد ابتلا به این بیماری از طریق روابط جنسی ناسالم هشدار داد.

دکتر مسعود مردانی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه شایع‌ترین سن ابتلا به HIV در ایران از دهه دوم زندگی شروع شده و زمینه ابتلا تا دهه چهارم زندگی گسترش دارد، گفت: متوسط این سن در ایران بین ۲۰ تا ۴۵ سال است.

وی شایع‌ترین روش‌های ابتلا را در چهار – پنج سال گذشته، استفاده از سرنگ مشترک در معتادان تزریقی مواد دانست و گفت: متاسفانه در حال حاضر راه انتقال از طریق مقاربت جنسی در کشور رو به افزایش است.

مردانی عمده تلاش کمیته کشوری ایدز را شناسایی افراد پرخطر، کشف افرادی که مبتلا به ایدز هستند اما از ابتلای خود اطلاع ندارند و تشویق آنها به انجام آزمایش ایدز جهت آغاز درمان عنوان کرد و افزود: بر اساس آمار ثبت شده حدود ۲۸ هزار مبتلا به ایدز در کشور وجود دارند. این درحالیست که طبق تخمین‌های سازمان جهانی بهداشت، وجود ۸۰ تا ۹۰ هزار مورد ایدز /HIV در کشور پیش بینی می‌شود.

وی افزود: در نتیجه این آمار حدود ۷۰ هزار نفر مبتلا به ایدز در کشور داریم که یا از بیماری خود خبر ندارند یا آن را کتمان می‌کنند.

این عضو کمیته کشوری ایدز پیشنهاد این کمیته را در زمینه پیشگیری از گسترش HIV/AIDS، شناسایی افرادی که بیشتر در معرض این بیماری هستند و تشویق آنها در جهت مشاوره و اقدام به انجام آزمایش ایدز عنوان کرد.

وی در همین زمینه افزود: عمده افراد در معرض خطر ابتلا به ایدز افرادی هستند که یا در معرض اعتیاد از هر نوعی اعم از تزریقی، استنشاقی و… هستند، سابقه زندان یا رفتارهای پرخطر جنسی دارند.

مردانی با ابراز نگرانی از افزایش شیوع ایدز از طریق مقاربت جنسی میان جوانان گفت: بنابراین باید این اقشار را تشویق کنیم که از وسایل محافظتی استفاده کرده و همچنین نسبت به انجام آزمایش HIV اقدام کنند تا در صورت ابتلا، بیماری در مراحل اولیه شناسایی شده، از پیشرفت آن پیشگیری شودو از ابتلای دیگران جلوگیری شود.

مردانی افزود: علاوه بر آن، افراد دیگری نظیر روسپی‌ها که آمار آنها به طور غیررسمی در کشور زیاد است نیز در معرض شدید ابتلا به ایدز قرار دارند. بر همین اساس لازم است که این افراد شناسایی و تحت کنترل و درمان قرار گیرند.

وی با تاکید بر اهمیت بحث پیشگیری از ابتلا به HIV/AIDSگفت: اقدام در جهت آموزش عمومی و تشویق مردم و بویژه جوانان در جهت انجام آزمایش ایدز به صورت اختیاری از جمله اولویت‌ها و سیاست‌هایی است که باید در این زمینه مورد توجه قرار گیرد. در این صورت می‌توان با استفاده از روش‌های نوین درمانی از پیشرفت این بیماری در مراحل اولیه ابتلا جلوگیری کرد.

مردانی ادامه داد: در حال حاضر این امکان وجود دارد که HIV را در مراحل اولیه بیماری با مصرف روزانه یک قرص کنترل کرد.

وی افزود: بنابراین باید از طریق صداوسیما، اصحاب رسانه، مطبوعات، روحانیون، خانواده‌ها و…آموزش‌های میدانی را برای افراد و بویژه جوانان ایجاد کنیم.

وی در پایان با تاکید دوباره بر بحث آموزش و پیشگیری گفت: در حال حاضر کشورهایی مانند استرالیا و کشورهای اروپای غربی دیگر با مشکلی تحت عنوان ایدز مواجه نیستند. علت این مهم نیز مبارزه با ایدز از طریق سلاح برنده، ارزان ، موثر و منطقی “آموزش” است

آمار بیماری هائی که ظرف یک هفته با نبازند خواری درمان می شوند

نبازند خواری یعنی پرهیز از پخته خواری

آمارهای نگران‌کننده از بیماران کشور: ۱۹میلیون فشار خون، ۱۵میلیون کلسترول بالا، ۷میلیون نفر قند خون بالا

معاون بهداشت وزیر بهداشت 10شهریور93ضمن تشریح چگونگی ارائه خدمات در مراکز بهداشت شهری و روستایی از طراحی کارت سلامت ایرانیان خبر داد.

دکتر علی اکبر سیاری در اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی که با محوریت طرح تحول بهداشت برگزار شد، گفت‌: ارتقای سلامت به معنای جلوگیری از مرگ نابهنگام و همچنین پیشگیری از ابتلا به بیماری است.

به گزارش ایسنا، وی در توضیح محورهای تحول در نظام بهداشتی کشور گفت: به این منظور لازم است تحول در ساختار منابع صورت گیرد. در این راستا تقویت برنامه پزشک خانواده در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و عشایر، تقویت و تکمیل خدمات بهداشتی در حاشیه شهرها، تقویت خدمات در شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر و همچنین تداوم پزشک خانواده در دو استان فارس و مازندران و تسری آن به کلانشهرها در دستور کار است.

وی افزود: با همت دولت و مجلس منابع مناسبی برای طرح تحول بهداشت پیش‌بینی شده است. ۱۹۹۵ خانه بهداشت در دست ساخت است. از روسای دانشگاه‌ها انتظار داریم که پیگیر این موضوع باشند تا نهایتا بتوانیم این بخش را تا بهمن ماه به نتیجه برسانیم. بهبود محل اسکان پزشکان در روستاها در برنامه پزشک خانواده روستایی باید مدنظر باشد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت افزود: بیش از ۳۰۰۰ پزشک کمبود داریم، در زمینه کارورزان و بهورزان نیز از کمبودهایی برخورداریم. باید از نیروی انسانی با انگیزه و همچنین آموزش‌دیده برخوردار باشیم. یکی از درخواست‌های مهم ما تعمیر و تجهیز خانه‌های بهداشت است. بنابراین اولین درخواستم از روسای دانشگاه‌ها، اصلاح بیغوله‌های خانه‌های بهداشتی است. اعتبارات این موضوع موجود است و نیازمند حمایت شماست.

سیاری در توضیح برنامه‌های تحول بهداشت گفت: ادغام تدریجی بسته خدمات بیماری‌های غیرواگیر از جمله این برنامه‌هاست چرا که در حال حاضر ۱۹ میلیون نفر در کشور فشار خون دارند و سالانه ۸۳ هزار مرگ مرتبط با فشار خون رخ می‌دهد. تمام این موارد باید شناسایی و از بروز آن‌ها جلوگیری شود.

وی اجرای برنامه خود مراقبتی و توانمندکردن مردم در امر مراقبت از خود و همچنین ادغام تدریجی برنامه‌های بهداشت روان و آسیب‌های اجتماعی را از دیگر بسته‌های طرح تحول بهداشت خواند و گفت: توسعه برنامه واکسیناسیون نیز پیش‌بینی شده است. بنابراین تا مهرماه واکسن پنتاوالان و همچنین تا پایان سال واکسن پنوموگوک نیز به برنامه واکسیناسیون ملی کشور اضافه می‌شوند.

معاون وزیر بهداشت در ادامه رتبه‌بندی ۱۰ عامل خطر سلامتی در ایران را مورد اشاره قرار داد و گفت: رژیم غذایی نامناسب، فشار خون و توده بدنی بالا سه عامل خطر اصلی برای سلامت در کشور هستند. به طوری که ۴۷ میلیون نفر در کشور غذای نامناسب مصرف می‌کنند. تحرک ناکافی، سیگار، دیابت، آلودگی هوا، کلسترول بالا، خطرات شغلی و مصرف مواد مخدر از دیگر عوامل خطر به شمار می‌روند. در این زمینه هم باید گفت که ۱۹ میلیون نفر در کشور بی تحرکند، پنج میلیون نفر سیگار می‌کشند، هفت میلیون نفر قند خون بالا دارند و ۱۵ میلیون نفر نیز به کلسترول بالا مبتلا هستند. مجموعه این رفتارها نیازمند اصلاح است.

سیاری به درنظر گرفتن «مراقبان سلامت خانواده» در خانه‌های بهداشت شهری اشاره کرد و گفت:‌هر کارشناس مراقب سلامت خانواده مسئولیت سه تا چهار هزار نفر جمعیت را می‌پذیرد. همچنین برای همه مردم کشور کارت سلامت طراحی و اجرا می‌شود. در ادامه مسیر پزشک نیز به این مجموعه اضافه خواهد شد.

وی بر لزوم تحول در مدیریت نظام بهداشتی کشور تاکید کرد و ادامه داد: مهمترین مشکل کشور، مدیریت است. معیار انتخاب مدیران طراحی شده و به زودی ابلاغ خواهد شد.

سیاری در ادامه روند شیوع کمبود ویتامین دی در کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: کمبود شیوع ویتامین دی از سال ۸۰ تا ۹۱ شش برابر شده است. این میزان کمبود در زنان باردار در برخی استان‌ها به ۹۱ درصد رسیده است. کمبود ویتامین دی در نوجوانان نیز ۷۶ درصد است. بر این اساس توزیع یک مکمل جدید را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی در این باره ادامه داد: از کوتاهی قد به عنوان بی عدالتی و گرسنگی تعبیر می‌شود. متاسفانه متوسط کشوری کوتاهی قد در کودکان زیر پنج سال کشور ۶.۸ درصد است. ۲۰.۷ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان دچار کوتاهی قد هستند. باید اقدامات لازم در این زمینه انجام شود.

وی در ادامه ضمن تشریح چگونگی ارائه خدمات در مراکز بهداشت شهری و روستایی گفت: خدمات کارشناسان تغذیه و تحرک فیزیکی، کارشناس روان و کارشناس اجتماعی به سیستم بهداشتی کشور اضافه می‌شود. لازم است بیمارستان‌ها نیز جهت ارائه خدمات سطح دوم و سوم به سطح نخست ارائه خدمات در بخش بهداشت متصل شوند

سانتریفیوژ بولار برای تولید واکسن های دامی


رییس سازمان انرژی اتمی گفت: بر اساس تفاهم نامه امضا شده با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متعهد به تولید سانتریفیوژ توبولار برای تولید واکسن های دامی بودیم که نخستین سانتریفیوژ تولیدی را تحویل انستیتو پاستور دادیم

تکمیل خبر بنزین آلوده


وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان محیط زیست و مجلس شورای اسلامی با ارسال گزارش های جداگانه به شعبه ۱۵ دادسرای کارکنان دولت، به صورت رسمی در پرونده شکایت از وزیر اسبق نفت اظهارنظر کردند.

«مصطفی ترک همدانی» یکی از وکلای شاکی در پرونده شکایت از وزیر اسبق نفت روز دوشنبه با اعلام این خبر افزود: بدنبال شکایتی که توسط دو نفر دیگر از همکارانم علیه وزیر اسبق نفت به دلیل تولید بنزین های سمی و آلوده در زمان وزارت وی مطرح شد، بازپرس شعبه ۱۵ دادسرای کارکنان دولت، نمایندگان حقوقی وزارت بهداشت و محیط زیست را برای اظهارنظر در این خصوص احضار کرد.

وی اضافه کرد: نمایندگان حقوقی سازمان های یاد شده در دادسرا حضور یافتند و برای ارائه گزارش خود از بازپرس مهلت گرفتند.

این وکیل دادگستری و یکی از سه شاکی پرونده توضیح داد: در مراجعه ای که امروز(دوشنبه) به دادسرای کارکنان دولت داشتم، وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست گزارش های خود را درباره این پرونده ارسال و آلودگی بنزین تولید پتروشیمی در زمان وزیر اسبق نفت را تایید کردند.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی نیز یک کار پژوهشی در این خصوص انجام داده بود که گزارش آن را به شعبه رسیدگی کننده ارسال کرده است.

سه وکیل دادگستری(پیمان حاج محمود عطار، علیرضا دقیقی و مصطفی ترک همدانی) یازدهم خرداد سال جاری با حضور در دادسرای کارکنان دولت و ارائه مستنداتی، از وزیر اسبق نفت به دلیل تولید بنزین آلوده توسط پتروشیمی در زمان وزارتش شکایت کردند.

این شکایت برای رسیدگی در اختیار بازپرس شعبه ۱۵ دادسرای کارکنان دولت قرار گرفت و بازپرس نیز نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان محیط زیست را ۲۱ خرداد ماه برای پاسخگویی و ارائه دلایل خود مبنی بر آلوده بودن یا نبودن بنزین تولیدی پتروشیمی احضار کرد.

نمایندگان وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست در دادسرا حضور یافتند و قرار شد در مهلتی ۱۰ روزه استدلال های خود را درباره آلوده بودن یا نبودن بنزین تولیدی پتروشیمی به شعبه بازپرسی ارائه کنند که این اتفاق نیافتاد و بازپرس مجددا نمایندگان حقوقی دو سازمان یاد شده را احضار کرد.

وزیر اسبق نفت نیز در اعتراض به اقدام این سه وکیل دادگستری، از آنان به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی به رییس قوه قضاییه شکایت کرده است

جایزه یونسکو در حوزه علوم زیستی در سال ۲۰۱۴-۲۰۱۵ به دکتر بهاروند، محقق پژوهشگاه رویان اعطا شد.


به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، جایزه بین المللی یونسکو- گینه استوایی به افراد، موسسات و سازمان های مردم نهادی تعلق می گیرد که پژوهش هایی در حوزه علوم زیستی انجام داده باشند و این پژوهش ها منجر به بهبود کیفیت زندگی انسان ها شود.

کمیسیون ملی یونسکو در ایران پس از اطلاع رسانی این جایزه در سال ۲۰۱۴ و دریافت درخواست های متقاضیان، سه نفر واجد شرایط را به یونسکو معرفی کرد که از میان آنها دکتر حسین بهاروند، رییس پژوهشکده سلول های بنیادی پژوهشگاه رویان به همراه دو نفر دیگر از کشورهای عضو یونسکو به طور مشترک برنده جایزه بین المللی یونسکو – گینه استوایی در سال ۲۰۱۴- ۲۰۱۵ شدند. این اولین بار است که از کشورمان فردی جایزه بین المللی یونسکو-گینه استوایی را دریافت می کند.

جایزه بین المللی یونسکو – گینه استوایی شامل مدال، لوح تقدیر و مبلغ ۳۰۰ هزار دلار است و معرفی داوطلبان واجدان شرایط باید از طریق کمیسیون های ملی کشورها انجام شود

رامین گلستانیان؛ برنده جایزه هول‌وک ۲۰۱۴ در رشته فیزیک ازفرانسه و انگلیس شد


رامین گلستانیان، دانشمند ایرانی موفق به دریافت جایزه ۲۰۱۴ هول‌وک در رشته فیزیک شد. آقای گلستانیان که در حال حاضر در دانشگاه آکسفورد است، کارشناسی فیزیک را در دانشگاه صنعتی شریف و کارشناسی ارشد و دکتری را در دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان به پایان برده است.

رادیو فردا نوشت: جایزه موسوم به هول‌وک «Helweck» با تلفظ انگلیسی و الوک با تلفظ فرانسه، به یاد فیزیکدان فرانسوی «برنار الوک» نامگذاری شده و از سال ۱۹۴۵ به صورت مشترک توسط انجمن‌های فیزیک فرانسه و بریتانیا به فیزیکدانانی که طی ۱۰ سال به طور مداوم کار و تحقیقی برجسته در حوزه فیزیک انجام داده باشند، اهدا می‌شود.

فرنارد الوک که این جایزه به اسم او نامگذاری شده، مدیر آزمایشگاه کوری بود که در زمان اشغال فرانسه توسط آلمان نازی در جنگ جهانی دوم شکنجه و کشته شد.

این جایزه به دلیل فعالیت‌های آقای گلستانیان در زمینه مواد نرم فعال و به خصوص شناگران میکروسکوپی و ذرات کولوییدی فعال به وی اهدا می‌شود. مراسم رسمی اعطای جایزه قرار است روز پنجم شهریورماه برگزار شود